سه‌شنبه، 22 بهمن 1398

احکام حدود الهی | مسائل متفرقه: سوال دوازده

پرسش :

زن شوهردارى متهم به زنا شده و بچه اى به دنیا آورده، آیا براى کشف واقعیت مى توان از راه تجزیه خون بچه استفاده کرد؟

پاسخ :
بطور کلى طُرُق اثبات زنا، لواط و سایر جرمها، همان امورى است که در کتب فقهى بیان شده و تجزیه خون و امثال آن، حجّت شرعى نیسـتند. بلى، اگر قاضى شرع از هر طریقى علم به جرم پیدا کرد، علم او حجّت است و طبق آن عمل مى کند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.