سه‌شنبه، 22 بهمن 1398

احکام حدود الهی | مسائل متفرقه: سوال بیست و سه

پرسش :

شخصى به خانمى نسبت زنا داده است، حکم آن چیست؟

پاسخ :
بطور کلى اگر کسى که بالغ و عاقل است به مرد یا زن مسلمانى که بالغ و عاقل و آزاد و عفیف است نسبت زنا یا لواط دهد حدش هشتاد تازیانه است که از روى لباس به او بزنند. ولى اگر فحش هاى دیگر بدهد و یا به او اهانت و اذیت کند با تقاضاى آن شخص از طرف حاکم شرع تعزیر مى شود، یعنى براى تأدیب هر قدر صلاح بداند به او تازیانه مى زند.(1)

پی نوشت:
1 ـ عن النبى صلى اللّه و علیه و آله قال: مَنْ رَمى مُحْصِناً اَحْبَطَ اللّهُ عَمَلَهُ وَ جَلَّدَهُ یوْمَ القِیامَةِ سَبْعُونَ اَلْفَ مَلَک مِنْ بَینِ یدَیهِ وَ مِنْ خَلْفِه ثُمَّ یؤُمَرُ بِهِ إلى النّارِ؛ وسائل الشیعه ج 18 ص 431 .

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.