چهارشنبه، 23 بهمن 1398

حکم گوش دادن به موسیقی غیر مبتذل در ایام عزاداری

پرسش :

آیا هر نوع شادی کردن هر چند با گوش دادن به سرود های شاد و موسیقی غیر مبتذل در ایام عزاداری اهل بیت معصومین (علیهم السلام) حرام است؟

پاسخ :
شایسته نیست مؤمنان در ایام عزای اهل بیت علیهم السلام به شادی بپردازند و اگر به گونه‌ای باشد که عرفاً توهین به حضرات معصومین علیهم السلام محسوب شود باید از آن اجتناب شود.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری