چهارشنبه، 23 بهمن 1398

روزه به نیت اول ماه رمضان در یوم الشک

پرسش :

آیا می توانیم روزی را که نمی دانیم آخر ماه شعبان است یا اول ماه رمضان، به نیت ماه رمضان روزه بگیریم؟

پاسخ :
در فرض سؤال واجب نیست روزه بگیرد و اگر بخواهد روزه بگیرد نمی‌تواند نیت روزه‌ی ماه رمضان کند، بلکه می‌تواند قصد روزه‌ی مستحبی آخر شعبان یا روزه قضا و مانند آن کند. و اگر بعداً معلوم شود که رمضان بوده از رمضان حساب می‌شود و قضای آن روز لازم نیست.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری