چهارشنبه، 23 بهمن 1398

نیت روزه مستحبی برای کسی که روزه قضا دارد

پرسش :

آخر شعبان روزه ی مستحبی می گیرد و در اثنای روز یادش می آید از سال قبل یک روز قضاء دارد، تکلیف چیست؟

پاسخ :
در صورتی که در اثنای روز یادش بیاید، روزه مستحبی او باطل می‌شود، حال اگر پیش از ظهر باشد می‌تواند نیت روزه‌ی قضای ماه رمضان کند و روزه‌اش صحیح است وگر نه روزه باطل است و به عنوان روزه ی قضا هم محاسبه نمی گردد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری