پنجشنبه، 24 بهمن 1398

حکم استفاده از داروهای اضافی بیمه تأمین اجتماعی

پرسش :

پدر و مادر بنده تحت پوشش بیمه ی تأمین اجتماعی هستند. و دکتر برای آنها قرص هایی تجویز کرده است که در حال حاضر یا آن قرص ها را مصرف نمی کنند یا تعداد قرص ها زیاد است. می خواستم بدانم با توجه به این که بنده عضو بیمه تأمین اجتماعی نیستم آیا اجازه دارم از قرص های اضافی و یا حتی غیر اضافی آنها استفاده نمایم؟

پاسخ :
تابع مقرّرات بیمه است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری