پنجشنبه، 24 بهمن 1398

هدیه و عیدی ارباب رجوع به کارمند | سوال دو

پرسش :

بعضی از مشتریان بانک براساس عادات رایج به کارمندان عیدی می دهند، و اعتقاد دارند که اگر این هدیه را ندهند کارهایشان به شکل مطلوب انجام نمی شود، حکم این کار چیست؟

پاسخ :
اگر این هدایا منجر به تبعیض در انجام خدمات بانکی به مشتریان شود، و در نهایت باعث فساد و از بین رفتن حقوق دیگران گردد، مشتریان نباید آن هدایا را به کارمندان بدهند و کارمندان هم حق گرفتن آنها را ندارند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری