جمعه، 25 بهمن 1398

نبش قبر به جهت کشف جرم

پرسش :

آیا برای شناسایی و تعیین هویّت میّت یا برای شناسایی و تشخیص آثار جرم، نبش قبر جایز است یا خیر؟

پاسخ :
اگر ضرورت اقتضا کند که نبش قبر صورت گیرد (مثل این که برای اثبات حقی از حقوق ورثه، مجبور به رؤیت جسد گردند) اشکال ندارد؛ ولی اگر ضرورت نباشد، باید این کار ترک گردد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری