جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | طواف: سوال دو

پرسش :

کودکى را که محرم کرده‌اند و طواف مى‌دهند، آیا طهارت بدن و لباس کودک در حال طواف لازم است، و چنانچه قبل از طواف او را تطهیر کنند براى یک طواف کافى است و وارسى بین طواف لازم نیست.

پاسخ :
باید شرایط طواف و نماز در طفل نیز مراعات شود و در صورت غیر ممیّز بودن طفل در صورت امکان او را وضو دهند لباس و بدن او را تطهیر کنند و در صورت شک در عارض شدن حدث و خبث وارسى لازم نیست و حکم طهارت باقى است.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.