جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | طواف: سوال چهار

پرسش :

خانمى در سالهاى قبل به حج تمتّع رفته ولى در ابتداى طواف بر اثر فشار جمعیت طهارت خود را از دست داده و بدون تحصیل طهارت ادامه طواف داده و اعمال عمره تمتّع را به همین نحو تمام کرده و سپس اعمال حج را نیز بدون تدارک عمره انجام داده الآن که سالى از آن گذشته هنوز ناراحت این مسئله مى‌باشد بفرمائید تکلیف ایشان چیست؟

پاسخ :
در فرض سؤال، حج تمتّع او بدل به حج إفراد شده و با انجام اعمال حج از احرام درآمده ولى یک عمره مفرده باید بجاى بیاورد و حج تمتّع خود را نیز احتیاطاً اعاده نماید.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.