جمعه، 25 بهمن 1398

رقص زنان در برابر مردان در مجالس عروسی روستایی

پرسش :

رقص زنان در برابر مردان در مجالس عروسی روستایی که آلات موسیقی در آن ها به کار می رود چه حکمی دارد؟ و تکلیف ما دربرابر آن چیست؟

پاسخ :
رقص زنان در برابر بیگانگان و همچنین هر رقصی که موجب مفسده و برانگیخته شدن شهوت گردد، حرام است و به کارگیری آلات موسیقی و گوش دادن به آن ها هم اگر به صورت لهوی باشد، حرام است؛ و وظیفه ی مکلّفین در این موارد، نهی از منکر است.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری