شنبه، 17 اسفند 1398

محافظت در برابر کرونا ویروس با زدن ماسک

پرسش :

آیا می‌توانم با زدن ماسک در برابر کرونا ویروس از خود محافظت کنم؟ آیا فرزندانم می‌توانند چنین کنند؟

پاسخ :
توصیه‌های بهداشتی محل زندگی خود را نصب العین قرار دهید.

اکنون استفاده از ماسک برای مردم عادی توصیه نمی‌شود.

برخی مراکز به کسانی که از چین آمده اند توصیه می‌کنند ماسک بزنند.

اگر شما علائم تنفسی همچون سرفه یا عطسه دارید توصیه می‌شود ماسک بزنید تا دیگران را مبتلا نکنید.

باید فاصله شما از دیگران بین یک تا دو متر باشد تا از انتقال ویروس از طریق قطرک‌ها جلوگیری کنید.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها توصیه می‌کنند اطلاعات شما در باره ماسک کامل شود.

منبع: iribnews.ir