چهارشنبه، 14 اسفند 1398

انتقال ویروس کرونا از شخص به شخص

پرسش :

آیا ویروس کرونا از شخص به شخص منتقل می‌شود؟

پاسخ :
بله، این ویروس از یک نفر به نفر دیگر منتقل می‌شود که بیشتر از طریق قطرک‌های موجود در بزاق دهان یا مخاط است که از طریق هوا و در فاصله دو متری منتقل می‌شود و این جهش، از طریق سرفه یا عطسه یا از طریق ذرات ویروس حین دست دادن یا نوشیدن موارد مشترک منتقل می‌شود. در اغلب موارد، ابتلای یک نفر کاملا مشخص است، ولی در برخی موارد افراد مبتلا هیچ نشانی ندارند و در این حال، ویروس را منتقل می‌کنند.

گام‌های نخست برای پرهیز از ابتلا به آنفلوانزا و دیگر عفونت‌ها از جمله شستن دست‌ها به جلوگیری از گسترش ویروس کمک می‌کنند.

قرنطینه کردن و محدود کردن سفر‌ها و ماندن در محل زندگی به جلوگیری از گسترش بیماری کمک خواهد کرد.

مقامات بهداشتی گفتند کسانی که در معرض ویروس بوده اند باید ایزوله شوند و در خانه بمانند و علائم آن‌ها هر ۱۴ روز کنترل شود.

منبع: iribnews.ir