شنبه، 17 اسفند 1398

احکام حج و عمره | مسائل متفرقه: سوال هجده

پرسش :

آیا سجده بر سنگ‌فرش مسجدالحرام و مسجد النبی (صلی الله علیه و آله و سلم) صحیح است؟ و به‌طور کلی بر چه نوع سنگ‌هایی می‌توان سجده کرد؟ و سجده بر آجر و سفال چه حکمی دارد؟

پاسخ :
سجده بر سنگ مرمر و دیگر سنگ‌هایی که در ساخت یا زینت بنا به‌کار می‌رود، ‌صحیح است. همچنین سجده بر عقیق و فیروزه و دُرّ و امثال آن؛ هرچند احتیاط آن است که بر این دسته‌ی آخری سجده نکنند. سجده بر آجر و سفال و گچ و آهک و سیمان نیز صحیح است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری