چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | احکام طلاق: سوال پانزده

پرسش :

آیا در طلاق شرط است که شاهد، درست و به عربى خواندن صیغه را بداند، یا عادل باشد کافى است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ عربى دانستنِ شاهد، در طلاق لازم نیست، و اگر اجمالاً بداند که در مجلس، طلاق زنى خوانده مى‌شود کافى است، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.