چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | اجتهاد و تقلید: سوال یکصد و سه

پرسش :

کسانى که بعد از ارتحال مرجعى مکلف مى‌شوند آیا مى‌توانند از آن مرجع فوت شده تقلید کنند؟ (آیا تقلید ابتدایى از میت جایز است؟)

پاسخ :
بسمه تعالى؛ تقلید ابتدائى از میت جایز نیست و غیر بالغ اگر مسائلى را از مرجعى که تقلید از او صحیح بوده است یاد گرفته بر فرض اعلمیت از حىّ در آن مسائل باید باقى بر میت بماند، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.