شنبه، 24 اسفند 1398

احکام | مسائل مستحدثه: سوال یکصد و نه

پرسش :

مى‌گویند: «حرف زدن با نامحرم در غیر مقام ضرورت مکروه است»، چیزى که از این جمله منتج مى‌شود این است که حتى سلام کردن به نامحرم هم نه تنها مستحب نیست بلکه کراهت هم دارد. نظر شما چیست؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ بلى سلام کردن به زن جوان مکروه است، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.