يکشنبه، 25 اسفند 1398

بانکداری و احکام بانک | سوال شانزده

پرسش :

مقدارى از پول من در بانک است و بانک مدعى است که با این پول خانه مى‌سازیم و یا تجارت مى‌کنیم، حال این سود که بانک به ما مى‌دهد حلال است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه با بانک معاملۀ شرعى انجام داده‌اید و اطمینان دارید که به قرارداد عمل مى‌کنند، گرفتن زیادى مانعى ندارد؛ و الّا پولى را که در بانک مى‌گذارید قرض محسوب مى‌شود، چنانچه شرط زیادى در آن نکرده‌اید، گرفتن زیادى مانعى ندارد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.