يکشنبه، 10 فروردين 1399

احکام وقف | سوال یکصد و پانزده

پرسش :

برداشتن کتابى که عام المنفعه است مانند کتاب مسجد و یا کتب موجود در حرمها جهت استفادۀ شخصى به خارج از محلهاى مذکوره، با قصد برگرداندن آن کتاب (که ممکن است حتّى یک دو ماه نزد ما باشد) فى حدّ نفسه اشکالى دارد؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ کتابهایى که براى خواندن در حرم یا مسجد قرار داده‌اند خارج کردن آنها از محل مزبور جایز نیست، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.