سه‌شنبه، 19 فروردين 1399

احکام نماز جماعت | سوال هشتاد و شش

پرسش :

در برخى اجتماعات کوچک خصوصا در بعضى روستاها شرایط اقامۀ نماز جماعت فراهم است ولى در آن اجتماع فرد روحانى وجود ندارد. آیا اگر فرد عادل غیر روحانى در میان باشد مى‌توان به او اقتدا نمود؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ در فرض مزبور اقتدا به فرد عادل غیر روحانى در صورتى که عدم صحت قرائتش محرز نشده باشد مانعى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.