جمعه، 22 فروردين 1399

احکام خانواده | ازدواج: سوال یکصد و شصت و نه

پرسش :

مى‌دانیم که ازدواج فامیلى مثلا ازدواج پسر دایى و دختر عمه از لحاظ شرعى حلال است ولى در بعضى از این ازدواجها دیده شده که بعضى از فرزندان آنها ناقص و معیوب به دنیا مى‌آیند و بعضى از پزشکان توصیه مى‌کنند که این نوع ازدواجها صورت نگیرد، خواستم ببینم که دستور اسلام و معصومین علیهم السّلام در مورد این نوع ازدواجها چیست؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در این مورد دستور خاصى در شریعت نرسیده است، امّا مراعات جهات مذکور در سؤال مانعى ندارد، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.