يکشنبه، 24 فروردين 1399

رؤیت هلال ماه / زمان رؤیت هلال: سوال یک

پرسش :

همان‌طور که مى‌‌دانید، وضعیت هلال در آخر یا اول ماه به یکى از حالت‌هاى زیر است: الف. غروب هلال قبل از غروب خورشید باشد. ب. غروب هلال مقارن با غروب خورشید باشد. ج. غروب هلال بعد از غروب خورشید باشد. لطفاً بیان فرمایید کدام یک از حالات سه‌گانه فوق را مى‌‌توان براى تعیین اول ماه به حساب آورد؟

پاسخ :
در هر سه فرض، رؤیت هلال براى اثبات حلول ماه قمرى جدید از شبى که پس از رؤیت است کفایت مى‌‌کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری