شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه | رویت هلال ماه: سوال یازده

پرسش :

با توجه به این که در رؤیت هلال ماه شوال و عید فطر مدت چند سال است که نظر مراجع معظم و علمای اعلام با تقویم های نجومی مغایرت دارد خواهشمند است با ذکرتوضیحاتی عامیانه ملاک رؤیت هلال ماه را بفرمائید؟

پاسخ :
به نظر ما رؤیت هلال باید با چشم غیر مسلح انجام گیرد و پیش گوئی های نجومی صاحبان تقویم حجیت شرعی ندارد.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.