شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه / روزه قضا: سوال شش

پرسش :

کسی که نمی تواند چه مقدار روزه را قضا دارد و با فرض داشتن روزه قضا روزه مستحبی گیرد، آیا روزه مستحبی او صحیح است؟ همچنین اگر کسی معتقد باشد روزه قضا ندارد ولی در واقع روزه قضا بر عهده دارد چطور؟

پاسخ :
اگر می داند که روزه هایی از او قضا شده اما مقدار آن را نمی داند نمی تواند روزه مستحبی بگیرد و باید به مقداری که یقین به قضا دارد، نیت روزه قضای واجب کند و اگر معتقد است که روزه قضا ندارد، گرفتن روزه مستحبی بلامانع است.

​​​​​​​منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.