شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه / روزه قضا: سوال یک

پرسش :

شخصی ده روز روزه بر عهده دارد و در روز بیستم شعبان شروع به روزه گرفتن، می نماید، آیا می تواند عمداً روزه خود را قبل یا بعد از زوال، افطار نماید؟ اگر قبل یابعد از زوال افطار نماید چه مقدار کفاره دارد؟

پاسخ :
افطار جایز نیست و اگر اینکار را بکند باید برای افطار هر روز 10 مسکین را به مقدار یک مدّ طعام دهد و اگر نمی تواند 3 روز روزه را بگیرد.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.