يکشنبه، 21 ارديبهشت 1399

مفطرات روزه | آب جمع شده در دهان

پرسش :

اگر (در حین روزه) به هر علتی آب دهان در داخل دهان جمع شود، آیا می توان آن را فرو داد؟ (1)

پاسخ :
اشکالی ندارد (مشهور).

اگر آب دهان خیلی زیاد و غیرمعمول باشد، احتیاط واجب، نباید فرو داد و در غیر این صورت اشکال ندارد (آیت الله بهجت).

​​​​​​​پی‌نوشت‌‌:
1- عروة الوثقی، فصل فیما یجب الامساک من المفطرات، مسئلۀ 2؛ توضیح المسائل مراجع، مسئلۀ 1579؛ وحید، توضیح المسائل، مسئلۀ 1587؛ وسیلة النجاه، مسئلۀ 1108.

منبع: احکام روزه، اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، انتشارات قدس رضوی، 1393.