چهارشنبه، 24 ارديبهشت 1399

حکم پوشاندن موی زن از نامحرم

پرسش :

بنده خانم جوانی هستم که فکر می‌کنم موی ساده و بی‌آرایش و سیاه رنگ جاذبه ی خاصی ندارد، آیا با این وجود لازم است موهای خود را از نامحرم بپوشانم؟

پاسخ :
بر همه خانم‌ها اعم از جوان و غیره واجب است تمام بدن و سر و موهای خود را از نامحرم بپوشانند، و فقط آشکار بودن گردی صورت و دست ها تا مچ اگر خالی از زینت و آرایش باشد، اشکال ندارد. و فرقی بین این که جاذبه داشته باشد یا نداشته باشد، نیست. بلی زن‌های فرتوت که سِنّی از آن ها گذشته در بعضی موارد استثناء شده اند.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری