پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

عدم برگشت پذیری وقف بعد از تحقق آن | سوال دو

پرسش :

اولا: حدود ۲۰ سال قبل شخصی اقدام به وقف زمین جهت حسینیه نموده است، و اهالی هم اقدام به ساخت حسینیه و برپائی مجالس عزاداری می نمایند. حال بعد از وقف و خواندن صیغه و تصرف وقف واقف می گوید من راضی نیستم و ابراز پشیمانی می کند.آیا شخصی که با آگاهی، صحت و سلامت و بدون اکراه ملکی را وقف می کند، مجددا می تواند پس بگیرد و ابراز نارضایتی کند؟ ثانیا: آیا می شود در این حسینیه مجلس عزاداری، نماز جماعت و سایر مراسم های مذهبی برگزار کرد؟

پاسخ :
اولا: نمی تواند پس بگیرد و نارضایتی بعدی اثری ندارد.
ثانیا: در فرض سؤال اشکال ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری