پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

عدم جواز رجوع واقف بعد از وقف | سوال دو

پرسش :

اینجانب خانه ای را به نام اداره بهداشت وقف نمودم مشروط به اینکه به نام فرزندم درمانگاهی دایر نمایند که تاکنون بلا استفاده باقی مانده لذا تمنا دارم دستور فرمائید تا وقف باطل و خانه را به اینجانب مادر داغدار و ستمدیده برگردانند تا از محل فروش آن بتوانم فرزندم را درمان نمایم.

پاسخ :
اگر خانه را وقف کرده اید و تحویل داده اید نمی توانید دو مرتبه آن را تملک کنید و باید در آنجا درمانگاه دایر نمایند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری