شنبه، 10 خرداد 1399

علاقه به دختر با وجود چند خاطرخواه

پرسش :

دخترى را دوست دارم نمى توانم به او بگویم. عکس العمل هایش نشان مى دهد که او هم کمى از من خوشش مى آید البته افراد زیادى عاشق او هستند. لطفا راه حل را برایم بگویید.

پاسخ :
ازدواج یک شروع براى طول زندگى است. بنابراین باید با دوراندیشى و به دور از شتاب زدگى اقدام کرد. به طور معمول دخترانى که مورد توجه بسیارى هستند از دو جهت باید بیشتر دقت کرد:

1. چشم و حسرت دیگر پسرها دنبال اوست.

2. خود دختر نیز به دلیل ویژگى هایش انتظارات بیشترى خواهد داشت و در فراز و نشیب زندگى چه بسا منت بگذارد و سازگاریش کم باشد. مگر این که علاوه بر زیبایى، دختر فهمیده و با شخصیت باشد.

لذا توصیه مى کنیم شرایط همسر مناسب را در ایشان احراز نمایید و سپس اقدام کنید و اگر او جواب مثبت داد براى خواستگارى رسمى اقدام نمایید. ضمنا با معیارهاى همسر خوب نیز آشنا باشید و این معیارها را درباره ایشان مطالعه و تحقیق نمایید.

منبع: خواستگارى، محمدرضا احمدى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، 1390.