پنجشنبه، 15 خرداد 1399

احکام پزشکی | دستورات غیرشرعی پزشکی

پرسش :

در صورتی که فتوای مراجع با عملکرد بعضی از بیمارستان های آموزشی یا آزمایشگاه ها مطابق نباشد، تکلیف دانشجویانی که موظف به اجرای دستور اساتید و پزشکان در امر معاینه اند، چیست؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: در این زمینه دانشجویان باید به مسئولین مافوق مراجعه کنند تا آنها هماهنگی‌‌‌های لازم را انجام دهند و در صورت عدم هماهنگی موارد آن مختلف است و در هر جا که ضرورت باشد باید بر اساس آن عمل نمود.[1]

 پی نوشت:
[1]. خامنه ای، سایت، استفتائات جدید، قسمت احکام پزشکی؛ و دفتر همه مراجع.

منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.