جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از مقام معظم رهبری: سوال پانزده

پرسش :

استفاده از تکت پست (تمبر) که بر روی آن آیات قرآنی چاپ شده، و یا چاپ لفظ جلاله و اسماء الله و آیات قرآنی و یا چاپ آرم موسسات، که مشتمل بر آیات قرآن کریم است در روزنامه‌ها و مجلات و نشریاتی که همه روزه منتشر می‌شوند چه حکمی دارد؟

پاسخ :
طبع و نشر آیات قرآنی و اسماء جلاله و امثال آن اشکالی ندارد، ولکن بر کسی که بدستش می‌رسد، واجب است، رعایت احکام شرعی آن را داشته، از هتک و تنجیس، و لمس کردن آن، بدون وضو اجتناب کند.

منبع: اجوبة الاستفتائات، ج 1، صفحه 48، سؤال 164