جمعه، 16 خرداد 1399

امر به معروف و رساندن به مجلس گناه

پرسش :

گاهی مواقع خانواده ام یا دیگران می خواهند به عروسی که به صورت لهو و لعب برگزار می شود بروند و من با ماشین آنها را می رسانم با توجه به اینکه آنها را نهی از منکر می کنم و خودم هم در آن مجلس شرکت نمی کنم، آیا من هم در گناه آنها شریک هستم؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید: رساندن افراد به مکان و محل ارتکاب گناه، اعانت بر اثم و کمک به گناه است، و باید از این کار خودداری کنید و اگر چنین کاری انجام دهید، گناهکار محسوب می شوید.[1]

تبصره: اعانت بر اثم و کمک به گناه جایز نیست.

پی نوشت:
[1]. امام، استفتائات، ج 3، صفحه 616، س 146؛ خامنه‌ ای، استفتائات، جدید، س 1088؛ دفتر مراجع تقلید.

​​​​​​​منبع: احکام امر به معروف، علی گرجی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، نشر معارف‫، ۱۳۹۵.