پنجشنبه، 22 خرداد 1399

احکام طهارت و نجاست | سوال هجده

پرسش :

موکت خانه ما نجس شده است. با توجه به این که موکت به زمین چسبیده است، تکلیف چیست؟

پاسخ :
مى توانند با آب لوله کشى آب بکشند سپس کمى بفشارند، در این صورت پاک مى شود، البته بهتر است که غُساله آن (آبى که معمولاً پس از شستن چیزى، خود به خود یا با فشار دادن، از آن خارج مى شود) با دستمال و امثال آن جمع شود.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.