سه‌شنبه، 17 تير 1399

احکام حج و عمره | محرمات احرام: سوال سی و دو

پرسش :

هنگام حرکت از مزدلفه به طرف منا حجاج به جهت فرار از سایه سقف اتومبیل به بالای ماشین می روند آیا به مجرد رسیدن به حدود منا زیر سایه سقف ماشین رفتن جایز است و یا اینکه لازم می باشد با همین حالت به محل سکونت برسند؟

پاسخ :
با رسیدن به منا رفتن زیر سایه سقف ماشین و مانند آن جایز است گر چه تا رسیدن به خیمه اجتناب از زیر سایه رفتن احوط می باشد.

‌منبع: استفتائات ویژه حج از محضر مراجع عظام تقلید، مرکز تحقیقات حج، تهران: نشر مشعر، ۱۳۷۵.