کالری آلو چقدر است؟ + ارزش غذایی

آلو یک میوه بسیار خوشمزه است که در میان میوه های هسته دار دسته بندی می شود و انواع مختلفی دارد. آلو در واقع از خانواده میوه های همچون زردآلو، هلو و شلیل است که شباهت های بسیار زیادی به یکدیگر دارند. آلو را می توانید در اندازه و رنگ های مختلف در بازار یافت کنید.
شنبه، 5 آبان 1403
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: ایوب شهبازی
موارد بیشتر برای شما
کالری آلو چقدر است؟ + ارزش غذایی

ارزش غذایی آلو در 100 گرم

مقدار 100 گرم
کالری 46 کیلوکالری
کربوهیدرات 11.42 گرم
پروتئین 0.70 گرم
چربی 0.28 گرم
آب 87.23 گرم
فیبر 1.40 گرم
قند 9.92 گرم
کلسترول 0.00 میلی گرم

ویتامین های موجود در آلو در 100 گرم  

ویتامین 100 گرم
ویتامین A 17.00 میکروگرم
ویتامین D 0.00 میکروگرم
ویتامین E 0.26 میلی گرم
ویتامین K 6.40 میکروگرم
ویتامین C 9.50 میلی گرم
تیامین (B1) 0.03 میلی گرم
ریبوفلاوین (B2) 0.03 میلی گرم
نیاسین (B3) 0.42 میلی گرم
کولین (B4) 1.90میلی گرم
پانتوتنیک اسید (B5) 0.14 میلی گرم
ویتامین B6 0.03 میلی گرم
فولات (B9) 5.00میکروگرم
ویتامین B12 0.00 میلی گرم

مواد معدنی موجود در آلو در 100 گرم

ماده معدنی 100 گرم
کلسیم 6.00 میلی گرم
آهن 0.17 میلی گرم
منیزیم 7.00 میلی گرم
فسفر 16.00 میلی گرم
پتاسیم 157.00 میلی گرم
سدیم 0.00 میلی گرم
روی 0.10 میلی گرم
مس 0.06 میلی گرم
منگنز 0.05 میلی گرم
سلنیم 0.00 میکروگرم

آلو برای چه کسانی مفید یا مضر است؟

 
آنتی اکسیدانی بالقوه
این میوه ها حاوی ویتامین C و مواد مغذی گیاهی بالقوه حیاتی هستند که دارای خواص آنتی اکسیدانی بسیار قوی هستند. این خواص می تواند به جلوگیری از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد در بدن کمک کند و احتمالا بدن را در برابر بیماری های کشنده محافظت می کند. یک مطالعه نشان داده است که فنل های موجود در آلو، ممکن است اثر محافظتی بر چربی های ضروری در نورون ها و غشای سلولی در برابر هر گونه آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو در بدن افزایش دهند. آنتوسیانین ها که رنگدانه آبی مایل به قرمز موجود در آلو هستند، می توانند به حذف رادیکال های آزاد مضر در بدن کمک کنند. این ترکیبات به نوبه خود به محافظت از بدن شما در برابر سرطان و آسیب سلولی بسیار کمک می کند.
 
کاهش علائم بیماری دیابت
آلو می تواند قند خون را کاهش داده و به مبارزه با بیماری دیابت به شما کمک کند. یک مطالعه نشان داده است که عصاره آلو می تواند به کاهش قند خون و سطح تری گلیسیرید در بدن بسیار کمک کند. مطالعه دیگری که در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شده است بیان می کند که فلاونوئیدهای موجود در آلو ممکن است اثرات محافظتی در برابر مقاومت به انسولین در بدن بیماران داشته باشند و به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کنند.
 
جلوگیری از پوکی استخوان
مصرف آلو خشک دارای اثرات آنابولیک است که ممکن است به سلامت استخوان ها کمک کند. پلی فنول ها، همراه با محتوای پتاسیم موجود در آلو خشک، می توانند تشکیل استخوان ها را بهبود بخشد و تراکم استخوان ها را افزایش دهد. همچنین این میوه از تحلیل استخوان ها جلوگیری می کنند.
 
کمک به هضم غذا
این میوه ها می توانند منبع خوبی از فیبرهای غذایی باشند که می توانند به تنظیم و بهبود عملکرد سیستم گوارشی کمک کنند. بر اساس یک مطالعه تحقیقاتی منتشر شده، مصرف آلو می تواند در درمان اختلالات گوارشی مانند یبوست در مقایسه با داروهای دیگر مانند پسیلیوم بسیار موثرتر باشد. آلو پر از فیبر رژیمی است و زمانی که خشک شود، به ‌خوبی به رفع یبوست کمک می ‌کند. در واقع، یک مطالعه اخیر نشان داده است، بعد از خوردن آلو افرادی که مبتلا به یبوست بودن، تا حدود زیادی بهبود یافته اند.
 
عملکرد بهتر سیستم عصبی
آلو حاوی مقادیر زیادی ویتامین B6 است که این ویتامین به انتقال سیگنال ‌های عصبی کمک کرده و به عملکرد روان سیستم عصبی کمک می کند. تریپتوفان، یک اسید آمینه موجود در آلو، می تواند به تولید هورمون سروتونین در بدن کمک کند و خواب، اشتها و تمرکز را بهبود ببخشد. این میوه ها همچنین به رشد بهتر مغز کمک کرده و می توانند به تشکیل هورمون های تأثیرگذار بر خلق و خو نیز کمک کنند.

محافظت از سلامت قلب
محققان شواهدی را ارائه کرده اند که نشان می دهد مصرف منظم آلو خشک می تواند به افزایش سیالیت خون در رگ ها بسیار کمک کند. این اثر محافظتی ممکن است به پیشگیری از اختلالات قلبی مختلف، از جمله تصلب شرایین، حملات قلبی و سکته ها در بسیاری از افراد کمک کند. همچنین به دلیل داشتن مقدار زیادی پتاسیم در ترکیبات خود، می تواند برای سلامت قلب بسیار مفید باشد. افزودن آلو به رژیم غذایی راهی عالی برای کاهش خطر سکته مغزی و مدیریت فشار خون بالا است.
 
کمک به کاهش وزن
اگر به دنبال کاهش وزن و لاغری دور کمر خود هستید، می توانید آلو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. تحقیقات نشان داده است مصرف این میوه می تواند در کاهش وزن بسیار کمک کند. آلو همچنین کالری بسیار کمی دارد و مصرف آن اشتها را نیز کاهش می دهد. در نتیجه شما می توانید آلو را به راحتی در رژیم غذایی خود قرار دهید.
 
تقویت سیستم ایمنی
آلو به دلیل داشتن محتوای بالای ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. این ویتامین می تواند مقاومت بدن را در برابر عفونت ها و التهاب ها افزایش دهد. تحقیقات نشان داده است که آلو دارای ترکیبات مفیدی است که می تواند تولید اکسید نیتریک را در بدن افزایش داده و از متاستاز سلول های توموری جلوگیری کند.
 
تنظیم سطح کلسترول
مصرف آلو می تواند به پیشگیری از افزایش کلسترول خون و چربی در خون به فرد کمک کند. محتوای فیبر بالای موجود در آلو می تواند با کاهش LDL یا کلسترول بد و بالا بردن سطح HDL یا کلسترول خوب، به سلامت قلب بسیار کمک کند.
 
بهبود سلامت پوست
این میوه ها سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان های مفید برای بدن هستند که می توانند به حفظ پوستی سالم، درخشان و جوان به شما بسیار کمک کنند. همچنین به دلیل داشتن مواد مغذی بسیار زیاد، باعث کاهش لکه های تیره و چین و چروک بر روی پوست می شود. عصاره آلو به دلیل خواص بسیار زیاد در محصولات مختلف مراقبت از پوست بسیار استفاده می شود.


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط