سه‌شنبه، 17 تير 1399

احکام حج و عمره | ذبح و قربانى: سوال دوازده

پرسش :

اگر کسی قربانی را عمداً ترک کرد در روز عید و بقیه اعمال را انجام داد بعد از قربانی باید حلق را دوباره انجام دهد؟

پاسخ :
درصورتی که عمداً بر خلاف ترتیب مقرر در منا عمل کند گناه کرده است ولی علی الظاهر دوباره انجام دادن حلق لازم نیست، اگر چه اعاده درصورت امکان، موافق احتیاط است.

​​​​​​​​​​​​​​‌منبع: استفتائات ویژه حج از محضر مراجع عظام تقلید، مرکز تحقیقات حج، تهران: نشر مشعر، ۱۳۷۵.