سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام احزاب | مسائل اعضای احزاب: سوال چهار

پرسش :

هنگامى که فردى عضو حزب مى گردد، آیا لازم است به طور کامل با اهداف و اقدامات حزب موافق باشد؟ آیا مى تواند براى بهره مندى از مزایا و محسّنات فعالیّت جمعى، علیرغم این که با برخى از اهداف حزب (نه تمام آن) مخالف است، عضو آن گردد؟ در این صورت استفاده از مزایاى عضویّت در حزب چه حکمى دارد؟

پاسخ :
چنانچه چنین شخصى با این کار مرتکب نوعى تدلیس شود جایز نیست.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.