سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام نماز | نماز جماعت: سوال هشت

پرسش :

آیا مى توان به امام جماعتى اقتدا کرد که مردم در مورد او سخنانى مى گویند که در شأن یک امام جماعت نیست، در حالى که چیزى در مورد ایشان مشاهده ننموده ایم؟

پاسخ :
در صورتى که قبلاً یقین به عدالت او داشته اید، تا یقین به ارتکاب گناه توسّط امام جماعت حاصل نشود، مى توان به او اقتدا کرد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.