سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | مشاغل: سوال سی و پنج

پرسش :

کارمندى هستم که در صورت فراموشى، یا عدم ارجاع کار توسّط رئیس به من، بیکار مى شوم و این وظیفه رئیس است که کار را به من ارجاع دهد. آیا من موظّف هستم که به مدیر مراجعه کرده و بیکارى خود و توان کارى ام را اعلام نمایم، یا تا ارجاع بعدى کار باید صبر کنم. تکلیف شرعى بنده چیست؟

پاسخ :
اطّلاع دهید.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.