سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام مسائل متفرقه | مشاغل: سوال سی و هفت

پرسش :

در بعضى از حوادث افراد نجات یافته از حادثه براى تشکر هدیه اى که اغلب مالى مى باشد پیشنهاد مى دهند که به هیچ وجه مورد قبول نیروها نیست گرفتن این هدیه چه حکمى دارد؟

پاسخ :
هرگاه هیچ گونه شرط و شروطى در کار نبوده و فقط به عنوان هدیه وقدردانى مى پردازند و مخالف مقرّرات هم نباشد اشکالى ندارد.

منبع: استفتائات جدید، آیت‌‌ الله العظمی مکارم شیرازی دام ظله، جلد 4، تهیه و تنظیم: ابوالقاسم علیان نژادی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه ‌السلام، 1393.