سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

سوال در مورد پرداخت دیه از بیمه نامه

پرسش :

اینجانب مالک خودرو و بیمه گزار خودرو خود هستم در سفری به سمت تهران، خودرو را در اختیار پسرم قرار دادم و وی راننده خودرو بود تا اینکه دچار حادثه واژگونی خودرو شدیم و من دچار مصدومیت شدم حال من از پسرم شکایت دارم. آیا پسر من می تواند از محل بیمه که من خود بیمه گزار آن بوده ام دیه ی من را پرداخت کند یا نه؟

پاسخ :
بله، در صورتی که اثبات شود شما به عنوان راننده نبوده اید در این صورت خسارت وارده تا سقف تعرفه مقرر در بیمه نامه از محل بیمه نامه شخص ثالث قابل پرداخت خواهد بود.

منبع: گروه حقوقی میزان