پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد استعفا و تعهد آموزش و پرورش

پرسش :

بنده از طریق آزمون استخدام آموزش و پرورش، استخدام پیمانی شده ام. (مهر 97 مشغول به تدریس شدم.) در محضر تعهد گرفتند که تا 10 سال درخواست جابجایی به سازمان دیگر نکنیم. و همچنین اگر انصراف دهیم، 2 برابر هزینه دوره یک ساله مهارت (فقط 3 هفته بود!) به اضافه خسارتی که از طرف آموزش و پرورش تعیین می شود را پرداخت نمایم. در تعهد، هیچ صحبتی از مبلغ معینی نشده است.اما در تعهد همکاران جدیدالاستخدام (مهر 98)، نوشته شده که به ازای هر یک سال از این 10 سال، مبلغ 1.5 میلیون تومان خسارت دریافت میشود. یعنی 15 میلیون برای 10 سال. با توجه به اینکه در تعهد بنده، هیچ مبلغ معینی ذکر نشده؛ آیا می بایست برای استعفا، مبلغ 13.5 میلیون خسارت برای 9 سال باقیمانده از خدمت را پرداخت نمایم؟ امور حقوقی آموزش و پرورش عنوان میکند چه مبلغ سالانه 1.5 میلیون ذکر شده باشد و چه نشده باشد؛ می بایست این خسارت را پرداخت نمایم! لطفاً راهنمایی بفرمایید.

پاسخ :
در صورتی که در قرارداد مبلغ خسارت معین نشده باشد میزان خسارت با نظر کارشناس تعیین شده و به طرفین ابلاغ می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان