پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد شکایت نزد اداره کار

پرسش :

من 5 سال و سه ماه در یک مغازه کار فروشندگی انجام دادم 2 سال اول برای من بیمه رد نشده و اول ابان اخراج شدم و حقوق مهر ماه رو هم به من پرداخت نکردند تا الان سنوات خدمت و اضافه کاری (از 9 صبح تا 10شب سر کار بودم) حق مسکن -بن – به من پرداخت نشده است و صاحب کارم به من میگفت که حقوق رو بر اساس درصد فروش بهم پرداخت می کرده. الان که اخراج شدم و رفتم اداره کار قسمت مشاوره به من میگه که چون درصد بهت میدادن نمیتونی شکایتی بکنی مثل شریک به حساب میای و اینکه چه طور ثابت کنم که 2 سال 1393و 1394 اونجا کار کردم و برام بیمه رد نکرده و همه حق و حقوقم ضایع شده میشه کمکم کنید خواهش میکنم که چه کاری انجام بدم؟

پاسخ :
قرارداد کار درصدی نیز از نوع رابطه کارگری کارفرمایی می باشد و لذا مشمول قانون کار است. برای پیگیری نزد اداره کار استان و در صورت عدم موفقیت نزد دادگاه محل اقامت خوانده اقامه دعوا نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان