پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد حقوق کارگر و کارفرما

پرسش :

کارفرما در شرکت تولیدی کوچک هستم کارگر من که الان به مدت 10 سال مشغول به کاره در شرکت من؛ در هنگام انجام کار کارشکنی انجام میده و در طی روز با کارگرای دیگه مشغول دعوا و کارشکنی میباشد چندین بار هم که بهش اخظاریه داده شده توجه نمیکنه و میگه منو اخراج کنید نامه بدید که بیمه بیکاری بگیرم و من نمیخام نامه بابت بیمه بیکاری به این شخص بدم ؛چندین بار استعفا داده ولی باز برگشته و کارشکنی بیشتری انجام داد وفقط به این نیت که حکم اخراجی بگیره و از بیمه بیکاری استفاده کنه. من اگه به این شخص نامه اخراجی بدم باقی کارگرها هم همین مسیر و روش رو پیش میگیرند. ضمناً تمامی حقوق و مزایا طبق قوانین اداره کار ماهیانه پرداخت شده از جمله سنوات ایشون، لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ :
در این مورد یک راهکار این است: اخذ تعهد از ایشان مبنی بر عدم ارتکاب تخلف و در صورت تخلف به پرداخت خسارت محکوم شوند.

منبع: گروه حقوقی میزان