پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد مستمری از کار افتادگی

پرسش :

پدر من 56 سال دارد که بردم دکتر گفتند پدرتان نارسای قلبی دارند و نمیشه عمل کرد از 100 در صد، ۳۰ در صد قلبشان کار می کند. ایشان هشت سال هم بیمه اختیاری پرداخت کرده اند. آیا میتوانم از کار افتادگی بگیرم؟

پاسخ :
بله با توجه به توضیح ذیل این امکان وجود دارد. مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

منبع: گروه حقوقی میزان