پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد دریافت حق بیمه بیکاری

پرسش :

به مدت یک سال بیمه بیکاری دریافت کردم. فقط چند ماه تا پایان آن مانده بود که کار جدیدی پیدا کردم و بدون بیمه مشغول به کار شدم. تا اینکه کارشناس تامین اجتماعی به منزل ما آمد و خانواده‌ام بدون اطلاع از شرایط موضوع را به کارشناس گفتند. با این اوصاف چه شرایطی برای من پیش خواهد آمد؟ آیا مقرری بیمه بیکاری، قطع خواهد شد و آیا باید جریمه پرداخت کنم؟

پاسخ :
کسانی که بیمه بیکاری دریافت می دارند در صورت اشتغال به کار حق بیمه آنها قطع می شود هر چند که در محل کار فعلی بدون بیمه باشند.

منبع: گروه حقوقی میزان