پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد چگونگی شکایت از کارفرما

پرسش :

من به مدت ۲ سال تو یه شرکت خصوصی بدون هیچ قرارداد کتبی کار کردم این اواخر همیشه سر پرداخت حقوق به مشکل میخوردم بهم حقوق نمی دادن همیشه ۲ تا ۳ ماه طلبکار بودم و باید با دعوا می گرفتم الانم ۲ ماه حقوق طلب دارم و به خاطر بی احترامی و دعوایی که بین ما شد من ترک کار کردم، میخواستم بدانم الان چیکار باید بکنم که پولم زنده شود، راهی وجود دارد؟

پاسخ :
در این مورد به به اداره کار و امور اجتماعی مراجعه و نسبت به شکایت از کارفرمای خود اقدام کنید. مرجع بدوی هئیت تشخیص و مرجع تجدیدنظر هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما می باشد.

طبق قانون شخصی که به عنوان کارگر نزد کارفرما استخدام می شود بایستی تمامی حقوق و مزایای خود را طبق قانون دریافت نماید در غیر این صورت کارفرما متخلف است و محکوم می شود. برای پیگیری موضوع نزد هیات حل اختلاف اداره کار محل دادخواست دهید.

منبع: گروه حقوقی میزان