پنجشنبه، 24 مهر 1399

تخلیه واحد مسکونی قبل از سر رسید اتمام قرارداد

پرسش :

بنده اقدام به اجاره یک واحد مسکونی نموده ام. و قصد دارم قبل از سر رسید اتمام قرارداد نسبت به تخلیه واحد اقدام نمایم. اما به موجب قرارداد، موجر شرط استرداد ودیعه اینجانب را پیدا شدن مستاجر جدید قرار داده و با توجه به قیمت بالائی که برای واحد مسکونی تعیین کرده است پس از مدت 3 ماه هنوز مستاجر جدیدی پیدا نشده است. با توجه به متن قرارداد رسمی اجاره که در بنگاه امضاء شده، بنده به چه نحوی میتوانم پیگیر حق خودم باشم؟

پاسخ :
مستاجر تا پایان مدت اجاره نمی تواند موجر را مجبور به تخلیه پیش از موعد نماید مگر اینکه در قرارداد اجاره این حق به مستاجر داده شده باشد.

منبع: گروه حقوقی میزان