پنجشنبه، 24 مهر 1399

تدلیس در ازدواج

پرسش :

من به مدت ١ ساله ازدواج کردم، همسرم به خاطر انحراف پای چپ و راست قبل ازدواج عمل جراحی انجام داده است. ولی به من گفت که شکستگی است به خاطر تصادف؛ من بعد از یک سال این موضوع رو متوجه شدم. آیا میتوانم به عنوان تدلیس از وی شکایت کنم؟ اگر بشود شکایت کرد تکلیف مهریه چگونه میباشد؟

پاسخ :
بله به صرف احراز تدلیس در صورتی که بنای عقد بر آن باشد عقد باطل می شد. تشخیص موضوع با قاضی هست. در مورد مهریه در هر صورت حق مطالبه آن را دارید.

منبع: گروه حقوقی میزان